HiFi lydsystem

Ledende i verden – Først i Norden – 27 år i Norge

Topp spaopplevelse med god lyd

Trådløst lydsystem med utvidet BLUETOOTH®-TEKNOLOGI

Det er mange måter å glede seg til god lyd på med et spabad fra HotSpring. Når du velger et massasjebad som er klargjort med lydanlegg får du innebygde fabrikkhøyttalere. Men, hvis du vil øke luksusen kan du legge til et trådløst Bluetooth®-lydsystem som lar deg koble spabadet til ditt eget lydsystem som er opptil 150 meter unna. Legg til en innebygd subwoofer også, så vil du kanskje aldri forlate massasjebadet.

På de mest moderne modellene er massasjebadets kontrollpanel trådløst og kan benyttes som en fjernkontroll. Det vannavstøtende kontrollpanelet har en rekkevidde på over 10 meter og styrer ikke bare lyden, men også innstillingene for dyser, lys, temperatur og rengjøringssyklus samt vanntemperatur og tidsinnstilling for oppvarming og kjøling. Via kontrollpanelet kan du spille, pause, bytte spor, justere volum og velge forskjellige inngangskilder. Artistnavn og sangtitler vises mens lydsystemet er i bruk så lytteopplevelsen din blir så komplett som mulig.

Hot Spring Massasjebad
Hot Spring Massasjebad

Til slutt, og ikke minst, må man ikke glemme at hele massasjebadet er produsert med tanke på en maksimal opplevelse. Også lydmessig. Lydløse sirkulasjonspumper sikrer at lyttingen din aldri blir forstyrret av unødvendig støy og ergonomiske seter lar deg slappe av i absolutt velvære mens du nyter opplevelsen. Enten du streamer musikk eller hører på spillelisten din, en podcast eller en lydbok, tilbyr HotSpring deg de perfekte lytteforholdene i ditt massasjebad.