Lokkløftere

Lokkløfter er en investering man bør unne seg til massasjebadet. En enkel måte å fjerne lokket på, uten bruk av krefter, vil sikre at du benytter spabadet oftere. I tillegg vil det øke levetiden til lokket da slitasjen blir minimal og lokket holdes klar av bakken.

Manuell lokkløfter

Med vår manuelle lokkløfter, Cover Butler, trenger du kun én hånd for å løfte lokket av badet ditt. Cover Butler er rimelig, lett å installere og beskytter lokket så det varer lengere.

Få pristilbud
Hot Spring Massasjebad

Hydraulisk lokkløfter

Hydraulisk lokkløfter sikrer en meget enkel og smidig fjerning av lokket. Cover Valet Premium Cover Lifter løfter lokket slik at det blir stående rett opp fra bakre kant av massasjebadet. Prinsippet blir på en måte det samme som på bagasjeromsluken til en bil. Dobbelte gassfjærer bidrar til å løfte og senke lokket meget enkelt. I tillegg vil en låsesikkerhetsfunksjon holder lokket åpent til det skal lukkes. Pulverlakkfarge, sammen med rustfritt stål, gjør Cover Valet meget egnet mot slitasje.

Hot Spring Massasjebad

Egenskaper for Cover Valet

❯ Krever bare 12-15cm klaring
❯ Festes til kanten av badet eller direkte til underlaget
❯ Når dekselet er åpent skjuler det for innsyn
❯ Slitesterkt, forsinket og pulverlakkert overflate
❯ Høyeste kvalitet av rustfritt stål
❯ Kompakt emballasje for enkel og rimelig levering
❯ Markedsledende 5 års garanti

Helautomatisk Foldaway lokkløfter

Ved bruk av ultra lett karbon, slitesterk aluminium og herdet rustfritt stål, rett og slett high-end materialer og ingeniørteknologi som kombinerer form og funksjonalitet, sikrer Foldaway en løsning som gir vedlikeholdsfri opplevelse og langvarig levetid. Dersom plassen er begrenset bak ditt massasjebad kan du enkelt programmere Foldaway til en vertikal sluttposisjon.