Hot Spring Massasjebad

FREEFLOW PREMIER

Som Freeflow, men med nytt design og isboks.
Fra 59.900,-

Premier Smile
4 seter

Premier Enjoy
5 seter

Premier Family
7 seter

Hot Spring Massasjebad

NORTH SEA SPAS

Vår helt nye serie* designet for Norden.
Fra 59.900,-

Sky – 2 seter
Air 3 seter
Surf – 3 seter
Breeze 5 seter
Storm
– 6 seter
Wave – 5 seter
Wind – 6 seter
Coast – 7 seter
Ocean – 8 seter

North Sea Spas er utviklet for nordiske forhold av HotSpring Massasjebad AS og skal ikke assosieres med HotSpring-fabrikken i USA.

FreshWater Automatisk Rensesystem
– rent og klart vann i ditt utendørs boblebad

Rimelig og lett å bruke

Enklere blir det ikke

FreshWater Automatisk Rensesystem er unikt, og det første i sitt slag som eliminerer alle bekymringer med tanke på rent og klart vann i spabadet.

Med bare litt salt i vannet genererer systemet klor automatisk slik at tiden du bruker på å måle og tilsette kjemikalier minimeres.

FreshWater gjør vannkjemien enklere enn noensinne og fjerner all usikkerhet forbundet med vedlikehold av vannet. FreshWater er patentert.

Hot Spring Massasjebad

Fordeler med FreshWater Automatisk Rensesystem:

– Mer naturlig vann uten kløende hud eller tørre øyne.
– Mindre tilsetning av kjemikalier, fri for lukt
– Enkel vannpleie betyr mer tid til å nyte massasjebadet ditt
– Sparer vann da behovet for å skifte reduseres til en gang årlig*

*Mange faktorer påvirker kvaliteten på vannet i et spabad. Som for eksempel bruk og vannkjemi. Skifter man kassett til riktig tid vil FreshWater Automatisk Rensesystem holde vannet rent og klart i et helt år.

Hvordan virker det?

Titanpatronen skaper salt i kloridform for å rense vannet i massasjebadet. Kontrollpanelet brukes til å stille inn systemnivået som kreves for å rense vannet i henhold til ditt bruksbehov.

Kontrollpanelet ber deg om å sjekke vannet med en teststrimmel hver 10. dag og justere systemet om nødvendig. Det indikerer også om systemet trenger tilsyn. Greit og enkelt! Engangsbeholderen trenger aldri vedlikehold og varer i fire måneder. Med bare tre patronskift forblir vannet rent og friskt et helt år.

Med færre tilsetningsstoffer og mindre kjemikalier forblir med andre ord vannet renere lenger og trenger ikke utskiftning før etter 12 måneder. FreshWater Automatisk Rensesystem sparer tid i forbindelese med vedlikehold, sparer vannforbruk og øker brukergleden.

Den lett tilgjengelige, og vedlikeholdsfrie, titanpatronen er enkel å bytte ut. Det tar kun få sekunder, uten behov for verktøy.

Hot Spring Massasjebad