FreshWater Saltvanns Rensesystem
– rent og klart vann i ditt utendørs boblebad

Enklere blir det ikke...

Hot Spring Massasjebad
Den friske, rene og enkle måten å nyte spabadet på!

Lett å bruke!

FreshWater saltvanns rensesystem er unikt, og det første i sitt slag som eliminerer alle bekymringer med tanke på rent og klart vann i spabadet.

Med bare litt salt i vannet, sammen med titanpatronen genererer systemet automatisk sanitasjon slik at tiden du bruker på å måle og tilsette kjemikalier minimeres.

FreshWater gjør vannkjemien enklere enn noensinne og fjerner all usikkerhet forbundet med vedlikehold av vannet.

Hot Spring Massasjebad

Fordeler med FreshWater saltsystem

Mykere, renere og mer naturlig vann
Mindre tilsetning av kjemikalier, fri for lukt
Enkel vannpleie betyr mer tid til å nyte massasjebadet ditt
Sparer vann da behovet for å skifte reduseres til en gang årlig*

*Mange faktorer påvirker kvaliteten på vannet i et spabad. Som for eksempel bruk og vannkjemi. Skifter man FreshWater-patron til riktig tid vil rensesystemet holde vannet rent og klart i et helt år.

Hvordan virker det

FreshWater titanpatronen gjør om salt i santiasjon for å rense vannet i massasjebadet. Kontrollpanelet brukes til å stille inn nivået som kreves for å rense vannet i henhold til ditt bruksbehov.

Kontrollpanelet ber deg om å sjekke vannet med en teststrimmel hver 10. dag og justere systemet om nødvendig. Det indikerer også om systemet trenger tilsyn. Greit og enkelt! Titanpatronen trenger aldri vedlikehold og varer i fire måneder. Med bare tre patronskift i året forblir vannet rent og friskt et helt år.

FreshWater saltvanns rensesystemet sparer tid, det blir mindre vedlikehold, sparer vannforbruk og øker brukergleden.

Den lett tilgjengelige og vedlikeholdsfrie titanpatronen er enkel å bytte ut. Det tar kun få sekunder, uten behov for verktøy.

Hot Spring Massasjebad