FreshWater Saltvanns Rensesystem
– rent og klart vann i ditt utendørs boblebad

Enklere blir det ikke...

Hot Spring Massasjebad

Lett å bruke!

FreshWater Saltsvann Rensesystem er unikt, og det første i sitt slag som eliminerer alle bekymringer med tanke på rent og klart vann i spabadet.

Med bare litt salt i vannet genererer systemet automatisk sanitasjon slik at tiden du bruker på å måle og tilsette kjemikalier minimeres.

FreshWater gjør vannkjemien enklere enn noensinne og fjerner all usikkerhet forbundet med vedlikehold av vannet. FreshWater er patentert.

Hot Spring Massasjebad

Fordeler med FreshWater rensesystem

– Mer naturlig vann uten kløende hud eller tørre øyne.
– Mindre tilsetning av kjemikalier, fri for lukt
– Enkel vannpleie betyr mer tid til å nyte massasjebadet ditt
– Sparer vann da behovet for å skifte reduseres til en gang årlig*

*Mange faktorer påvirker kvaliteten på vannet i et spabad. Som for eksempel bruk og vannkjemi. Skifter man kassett til riktig tid vil FreshWater Saltvanns Rensesystem holde vannet rent og klart i et helt år.

Hvordan virker det

Titanpatronen skaper salt i kloridform for å rense vannet i massasjebadet. Kontrollpanelet brukes til å stille inn systemnivået som kreves for å rense vannet i henhold til ditt bruksbehov.

Kontrollpanelet ber deg om å sjekke vannet med en teststrimmel hver 10. dag og justere systemet om nødvendig. Det indikerer også om systemet trenger tilsyn. Greit og enkelt! Engangsbeholderen trenger aldri vedlikehold og varer i fire måneder. Med bare tre patronskift forblir vannet rent og friskt et helt år.

Med færre tilsetningsstoffer og mindre kjemikalier forblir med andre ord vannet renere lenger og trenger ikke utskiftning før etter 12 måneder. FreshWater Saltvanns Rensesystem sparer tid i forbindelese med vedlikehold, sparer vannforbruk og øker brukergleden.

Den lett tilgjengelige, og vedlikeholdsfrie, titanpatronen er enkel å bytte ut. Det tar kun få sekunder, uten behov for verktøy.

Hot Spring Massasjebad
×