FreshWater Saltvanns Rensesystem
– rent og klart vann i ditt utendørs boblebad

Enklere blir det ikke...

Hot Spring Massasjebad

Lett å bruke!

FreshWater saltvanns rensesystem er unikt, og det første i sitt slag som eliminerer alle bekymringer med tanke på rent og klart vann i spabadet.

Med bare litt salt i vannet, sammen med titanpatronen genererer systemet automatisk sanitasjon slik at tiden du bruker på å måle og tilsette kjemikalier minimeres.

FreshWater gjør vannkjemien enklere enn noensinne og fjerner all usikkerhet forbundet med vedlikehold av vannet.

Hot Spring Massasjebad

Fordeler med FreshWater saltsystem

– Mer naturlig vann uten kløende hud eller tørre øyne.
– Mindre tilsetning av kjemikalier, fri for lukt
– Enkel vannpleie betyr mer tid til å nyte massasjebadet ditt
– Sparer vann da behovet for å skifte reduseres til en gang årlig*

*Mange faktorer påvirker kvaliteten på vannet i et spabad. Som for eksempel bruk og vannkjemi. Skifter man kassett til riktig tid vil FreshWater saltvanns rensesystem holde vannet rent og klart i et helt år.

Hvordan virker det

Titanpatronen skaper salt i kloridform for å rense vannet i massasjebadet. Kontrollpanelet brukes til å stille inn systemnivået som kreves for å rense vannet i henhold til ditt bruksbehov.

Kontrollpanelet ber deg om å sjekke vannet med en teststrimmel hver 10. dag og justere systemet om nødvendig. Det indikerer også om systemet trenger tilsyn.Greit og enkelt! Titanpatronen trenger aldri vedlikehold og varer i fire måneder. Med bare tre patronskift i året forblir vannet rent og friskt et helt år.

FreshWater saltvanns rensesystem sparer tid i forbindelese med vedlikehold, sparer vannforbruk og øker brukergleden.

Den lett tilgjengelige og vedlikeholdsfrie titanpatronen er enkel å bytte ut. Det tar kun få sekunder, uten behov for verktøy.

Hot Spring Massasjebad
      ×