Design

Design og konstruksjon av Hotsprings sine modeller er nøkkelen til de lave driftsutgiftene, den gode kvaliteten og brukervennligheten på badene

Utformet av BMW DesignWorks

Det mest enestående innen utendørs massasjebad. Framtidens spabad-design. Vår mest eksklusive serie med et nytt og flott utseende, designet av BMW DesignWorks. Trådløst touchpanel for enkel styring av funksjonene. Eneste bad i verden som filtrerer alt vann, også i massasjefunksjon, når du trenger det mest. Fantastisk LED-belysning.

Hot Spring Massasjebad

Isolasjon for norske forhold med BMW DesignWorks

12 punds Polyuretanisolasjon med lukkede celler. HotSpring er alene om å bruke denne påkostede isolasjonen som er ti ganger mer effektiv enn normal husisolasjon. Strømforbruket til HotSpring er flere ganger lavere enn andre produsenter*.
*Andre produsenter ligger på et strømforbruk som er 2-7 ganger så høyt. Forlang å få en skriftlig garanti på strømforbruket.

Vedlikeholdsfritt kompositt kabinett

Slutt på treverk som blir stygt og må oljes. Vårt revolusjonerende kabinett – en eksklusiv HotSpring-finesse – kombinerer det med naturlige treverkets varme og skjønnhet med den harde polykarbonats slitestyrke. Det leveres med fem års fabrikkgaranti og dette eliminerer utvendig vedlikehold som andre massasjebad er avhengig av.

Lydløs og kontinuerlig filtrering 24 timer i døgnet

Separat massasje- og sirkulasjonspumpe gir langt bedre økonomi, mindre slitasje, bedre rensing og mindre støy. Silent Flo sirkulasjonspumpe er lydløs og gir kontinuerlig filtrering 24 timer i døgnet. Wavemaster jetpumpen sørger for at badene har markedets største vannvolum og dysetrykk, hele 20 psi.

Ingen polering

Endurol karmateriale HotSpring har det eneste hvite karmaterialet på markedet som har garanti mot misfarging og gulning. Ingen andre bruker et så avansert og solid materiale. Fordi karet er laget av slagfast homogen termoplast, vil det massive og solide materialet aldri kunne trekke inn forurensninger eller delaminere. Det er vedlikeholdsfritt og tåler så godt som alle typer belastninger.

Hot Spring Massasjebad

Trygghet

Når du eier et HotSpring® Massasjebad, kan du slappe av i trygg forvissning om at du har kjøpt det beste massasjebadet som finnes. Vår lettfattelige garanti støttes av Masco Corporation, et solid Fortune 500 selskap. HotSpring® har svært strenge kontrollrutiner og er en av de få Spa-produsenter med ISO 9001-sertifisering. Med Everwood vedlikeholdsfritt kabinett, 100% filtrering, Endurol karmateriale og 12-punds fullisolasjon er det ikke rart at HotSpring® er både Norges og verdens mest solgte massasjebad.

Hot Spring Massasjebad
Hot Spring Massasjebad
Hot Spring Massasjebad