Hvorfor velge HotSpring?

Et spabad gir den riktige kombinasjonen av massasje og varmt vann. Vi streber etter å gjøre disse tingene bedre med enestående massasje, innovative vannpleiesystemer og funksjoner som holder vannet varmt, og dette med lave driftskostnader. I tillegg kan du stole på vår lange erfaring og enestående kundebehandling for den absolutt beste kundeopplevelsen for boblebad®

Se inne i fabrikken

HotSpring en klasse for seg!

Har du noen gang lurt på hvordan en Hot Spring badestamp er laget? Få svar på spørsmålene dine mens vi tar deg gjennom produksjonsanlegget vårt for Highlife® Collection i Vista, CA.

MASSASJE I SÆRKLASSE

Vi designer våre boblebad for den aller beste massasjeopplevelsen. Våre innovative, patenterte dyser er designet for spesifikke muskelgrupper, og leverer kraftige vannstrømmer som du kan tilpasse til ønsket trykk. Dessuten reduserer vårt SmartJet®-system energikostnadene ved å bruke bare så mye strøm som du virkelig trenger.

EKSKLUSIV MOTO-MASSAGE® DX

Moto-Massage® DX-strålen har revolusjonert hydroterapi. Denne unike bevegelige jetstrålen leverer to kraftige strømmer med varmt vann som sveiper opp og ned langs ryggen din. Denne unike ryggmassasjen er kun tilgjengelig fra Hot Spring, og er inkludert på utvalgte modeller.

Hotspring utendørs boblebad er stillegående og har lang levetid

Å kjenne til forskjellen på de ulike leverandørene og modellene de tilbyr er utrolig viktig. At du som konsument undersøker nøye og ikke stoler blindt på selgeren er det som er helt avgjørende for hvor vellykket ditt eierskap til massasjebadet vil bli. For klart det er herlig å bade, og å kunne gjøre det ute året rundt – hvilken luksus. Et utendørs boblebad tilbyr varmt vann som øker blodsirkulasjonen, minsker stress, gir god massasje og en fantastisk avkobling fra alle hverdagens gjøremål. Da er det viktig at alt fungerer så man slipper å jobbe med vedlikehold og være urolig for at noe skal gå i stykker.

Stor forskjell i kvalitet, avhengig av leverandør

Et massasjebad plasseres utendørs og må takle alle temperaturendringer vi har i vårt skandinaviske klima. At produktet er fullisolert er noe av det første du som kjøper bør forsikre deg om, uansett hvilken prisklasse du ser på. Når du vet at massasjebadet ditt er fullisolert kan du føle deg trygg på at badet ikke vil bli utsatt for fryseskader selv når temperaturen er ned mot 20-30 minusgrader. God isolasjon forhindrer også støy samtidig som god beskyttelse og høyere sikkerhet for koblinger og rør gir lang levetid.

Strømforbruk

Få skriftlige garantier og uavhengig testing på strømforbruket. En slik test er utført av Exponent Inc., en ledende, uavhengig institusjon innen vitenskapelig testing og teknisk dokumentasjon. HotSpring-badet som ble testet hadde et måndlig strømforbruk på 180 kwh. Et utvendig likt spabad, med en helt annen isolering, fra en annen produsent hadde et forbruk på hele 500 kwh i måneden. Resultatet gjør at HotSpring kan tilby det garantert laveste forbruket og dermed lavest kostnad. Gjennomsnittlig 2-4 ganger lavere enn konkurrentene.

FreshWater Automatisk Rensesystem

Enklere blir det ikke. HotSpring FreshWater automatisk rensesystem med cartiche staver som byttes tre ganger i året, dvs. svært enkelt velikeholde og drifte.

Trygghet

Når du eier et HotSpring Massasjebad, kan du lene deg tilbake i trygg forvissning om at du har kjøpt det beste massasjebadet som finnes. HotSpring er markedsleder innen massasje, design og energisparing, og har hele åtte ganger blitt kåret til beste kjøp av verdens størst forbrukerorganisasjon.

HotSpring en klasse for seg!

❯ Et av markedets laveste strømforbruk

❯ 100% filtrering av alt vann

❯ Ingen støyende rensesykluser

❯ Unike massasjefunksjoner

❯ Fabrikkgodkjent for saltvann

❯ 30 dager sikkerhet ved strømstans

HotSpring en klasse for seg!

❯ Ledende design, finish og kvalitet

❯ TÜV og ISO 9001 sertifisert

❯ Ingen programmering el. serviceintervaller

❯ Lang levetid og pengene tilbake garanti

Hvorfor velge HotSpring?

Vedlikeholdsfritt karmateriale

HotSpring er det eneste på markedet som har garanti mot misfarging. Ingen andre bruker et så avansert og solid materiale. Fordi karet er laget av slagfast homgent termoplykarbonat, Endurol, som tåler så godt som alt av kjemikalier, bakterier, kulde, varme og UV-stråling – faktisk vil overflaten aldri gulne eller blekne.

Hot Spring Massasjebad

Enestående vannhygiene

Tredimensjonale keramiske filtre godkjent for oppvaskmaskin. Du sparer store utgifter, kjemikalier og unødig vannbytte på at HotSpring-bad har markedets kraftigste rensesystem, det eneste med CD Ozonsystem og 3-5 keramiske filtre hvor alt vann alltid renses 100%.

Hot Spring Massasjebad

Lokkløftere

Til det medfølgende kraftige ASTM- klassifiserte lokket finnes det flere versjoner lokkløftere, både manuelle, hydrauliske og elektriske.

Hot Spring Massasjebad

Brukervennlig elektronikk

For at du enkelt skal ha full kontroll er det viktig med et utvendig panel som forteller deg at alt er OK uten at du må ut og løfte på lokket. For enkelthets skyld, har vi også et innvendig panel til bruk når du sitter i badet. Avansert elektronikk sørger for fullstendig oversikt og styring uten at du må foreta kompliserte programmeringer.

Hot Spring Massasjebad

Vedlikeholdsfritt karmateriale

HotSpring er alene om å bruke denne FibreCore og 12-punds polyertan fullisjolasjon som er ti ganger så isolerende som normal husisolasjon. Strømforbruket blir dermed under norske forhold ikke mer en ca.180 kwt per månded ved konstant 39°C . Ca. 2-4 ganger lavere enn konkurrentene

Hot Spring Massasjebad

Vedlikeholdsfritt utvendig panel

Vårt revulosjonerende og vedlikeholdsfrie Everwood-kabinett som kombinerer det naturlige treverkets varme og skjønnhet med polykarbonatets slitestyrke. Det verken sprekker eller flasser og eliminerer utvendig vedlikehold som andre massasjebad er avhengig av.

×