Hvorfor velge HotSpring?
Lavt strømforbruk med HotSpring utendørs boblebad

Ledende i verden – Først i Norden – 25 år i Norge

Hotspring utendørs boblebad er stillegående og har lang levetid

Å kjenne til forskjellen på de ulike leverandørene og modellene de tilbyr er utrolig viktig. At du som konsument undersøker nøye og ikke stoler blindt på selgeren er det som er helt avgjørende for hvor vellykket ditt eierskap til massasjebadet vil bli. For klart det er herlig å bade, og å kunne gjøre det ute året rundt – hvilken luksus. Et utendørs boblebad tilbyr varmt vann som øker blodsirkulasjonen, minsker stress, gir god massasje og en fantastisk avkobling fra alle hverdagens gjøremål. Da er det viktig at alt fungerer så man slipper å jobbe med vedlikehold og være urolig for at noe skal gå i stykker.

Stor forskjell i kvalitet, avhengig av leverandør

Et massasjebad plasseres utendørs og må takle alle temperaturendringer vi har i vårt skandinaviske klima. At produktet er fullisolert er noe av det første du som kjøper bør forsikre deg om, uansett hvilken prisklasse du ser på. Når du vet at massasjebadet ditt er fullisolert kan du føle deg trygg på at badet ikke vil bli utsatt for fryseskader selv når temperaturen er ned mot 20-30 minusgrader. God isolasjon forhindrer også støy samtidig som god beskyttelse og høyere sikkerhet for koblinger og rør gir lang levetid.

Strømforbruket kan skille med opptil 700 prosent!

Få skriftlige garantier og uavhengig testing på strømforbruket. En slik test er utført av Exponent Inc., en ledende, uavhengig institusjon innen vitenskapelig testing og teknisk dokumentasjon. HotSpring-badet som ble testet hadde et årlig strømforbruk på 2 400 kroner. Et utvendig likt spabad, med en helt annen isolering, fra en annen produsent hadde et forbruk på hele 14 000 kroner per år. Resultatet gjør at HotSpring kan tilby det garantert laveste forbruket og dermed lavest kostnad. Gjennomsnittlig 2-4 ganger lavere enn konkurrentene.

Verdensnyhet FreshWater Automatisk Rensesystem

Slutt på tidkrevende vannkjemi. HotSpring lanserer FreshWater auto- matisk rensesystem med anodestaver som byttes tre ganger i året, dvs. svært enkelt i stedet for daglig og ukentlig vannkjemi.

Trygghet

Når du eier et HotSpring Massasjebad, kan du lene deg tilbake i trygg forvissning om at du har kjøpt det beste massasjebadet som finnes. HotSpring er markedsleder innen massasje, design og energisparing, og har hele åtte ganger blitt kåret til beste kjøp av verdens størst forbrukerorganisasjon.

HotSpring en klasse for seg!

❯ Markedets laveste strømforbruk.

❯ 100% filtrering av alt vann.

❯ Eneste støyfrie massasjebad.

❯ Unike massasjefunksjoner.

❯ Fabrikkgodkjent for saltvann.

❯ 30 dager sikkerhet ved strømstans.

HotSpring en klasse for seg!

❯ Ledende design, finish og kvalitet

❯ Livslang levetid m/ISO sikring

❯ Ingen programmering el. serviceintervaller

❯ Pengene tilbake garanti

❯ Strømforbruk under 1200 kr/år

❯ HotSpring – en sikker investering i trivsel og velvære for deg og familien!

Hvorfor velge HotSpring?

Vedlikeholdsfritt karmateriale

HotSpring er det eneste på markedet som har garanti mot misfarging. Ingen andre bruker et så avansert og solid materiale. Fordi karet er laget av slagfast homgent termoplykarbonat, Endurol, som tåler så godt som alt av kjemikalier, bakterier, kulde, varme og UV-stråling – faktisk vil overflaten aldri gulne eller blekne.

Hot Spring Massasjebad

Enestående vannhygiene

Tredimensjonale keramiske filtre godkjent for oppvaskmaskin. Du sparer store utgifter, kjemikalier og unødig vannbytte på at HotSpring-bad har markedets kraftigste rensesystem, det eneste med CD Ozonsystem og 3-5 keramiske filtre hvor alt vann alltid renses 100%.

Hot Spring Massasjebad

Lokkløftere

Til det medfølgende kraftige ASTM- klassifiserte lokket finnes det flere versjoner lokkløftere, både manuelle, hydrauliske og elektriske.

Hot Spring Massasjebad

Brukervennlig elektronikk

For at du enkelt skal ha full kontroll er det viktig med et utvendig panel som forteller deg at alt er OK uten at du må ut og løfte på lokket. For enkelthets skyld, har vi også et innvendig panel til bruk når du sitter i badet. Avansert elektronikk sørger for fullstendig oversikt og styring uten at du må foreta kompliserte programmeringer.

Hot Spring Massasjebad

Vedlikeholdsfritt karmateriale

HotSpring er alene om å bruke denne FibreCore og 12-punds polyertan fullisjolasjon som er ti ganger så isolerende som normal husisolasjon. Strømforbruket blir dermed under norske forhold ikke mer en ca. 180 kwt per månded ved konstant 39°C . Ca. 2-4 ganger lavere enn konkurrentene

Hot Spring Massasjebad

Vedlikeholdsfritt utvendig panel

Vårt revulosjonerende og vedlikeholdsfrie Everwood-kabinett som kombinerer det naturlige treverkets varme og skjønnhet med polykarbonatets slitestyrke. Det verken sprekker eller flasser og eliminerer utvendig vedlikehold som andre massasjebad er avhengig av.

×