HotSpring en klasse for seg!

Har du noen gang lurt på hvordan en Hot Spring spabad er laget? Se på videoen fra fabrikken Vista, CALIFORNIA, USA.

MASSASJE I SÆRKLASSE

Vi designer våre boblebad for den aller beste massasjeopplevelsen. Våre innovative, patenterte dyser er designet for spesifikke muskelgrupper, og leverer kraftige vannstrømmer som du kan tilpasse til ønsket trykk. Dessuten reduserer vårt SmartJet®-system energikostnadene ved å bruke bare så mye strøm som du virkelig trenger.

EKSKLUSIV MOTO-MASSAGE® DX

Moto-Massage® DX-strålen har revolusjonert hydroterapi. Denne unike bevegelige jetstrålen leverer to kraftige strømmer med varmt vann som sveiper opp og ned langs ryggen din. Denne unike ryggmassasjen er kun tilgjengelig fra Hot Spring, og er inkludert på utvalgte modeller.

Hotspring utendørs spabad er stillegående og har lang levetid

Å kjenne til forskjellen på de ulike leverandørene og modellene de tilbyr er utrolig viktig. At du som konsument undersøker nøye og ikke stoler blindt på selgeren er det som er helt avgjørende for hvor vellykket ditt eierskap til massasjebadet vil bli. For klart det er herlig å bade, og å kunne gjøre det ute året rundt – hvilken luksus. Et utendørs boblebad tilbyr varmt vann som øker blodsirkulasjonen, minsker stress, gir god massasje og en fantastisk avkobling fra alle hverdagens gjøremål. Da er det viktig at alt fungerer så man slipper å jobbe med vedlikehold og være urolig for at noe skal gå i stykker.

Stor forskjell i kvalitet, avhengig av leverandør

Et massasjebad plasseres utendørs og må takle alle temperaturendringer vi har i vårt skandinaviske klima. At produktet er fullisolert er noe av det første du som kjøper bør forsikre deg om, uansett hvilken prisklasse du ser på. Når du vet at massasjebadet ditt er fullisolert kan du føle deg trygg på at badet ikke vil bli utsatt for fryseskader selv når temperaturen er ned mot 20-30 minusgrader. God isolasjon forhindrer også støy samtidig som god beskyttelse og høyere sikkerhet for koblinger og rør gir lang levetid.

Strømforbruk

Få skriftlige garantier og uavhengig testing på strømforbruket. En slik test er utført av Exponent Inc., en ledende, uavhengig institusjon innen vitenskapelig testing og teknisk dokumentasjon. HotSpring-badet som ble testet hadde et måndlig strømforbruk på 180 kwh. Et utvendig likt spabad, med en helt annen isolering, fra en annen produsent hadde et forbruk på hele 500 kwh i måneden. Resultatet gjør at HotSpring kan tilby det garantert laveste forbruket og dermed lavest kostnad. Gjennomsnittlig 2-4 ganger lavere enn konkurrentene.

FreshWater Automatisk Saltvannsrensesystem

FreshWater saltvanns rensesystem er unikt, og det første i sitt slag som eliminerer alle bekymringer med tanke på rent og klart vann i spabadet.Med bare litt salt i vannet, sammen med titanpatronen genererer systemet automatisk sanitasjon slik at tiden du bruker på å måle og tilsette kjemikalier minimeres.FreshWater gjør vannkjemien enklere enn noensinne og fjerner all usikkerhet forbundet med vedlikehold av vannet.

Trygghet

Når du eier et HotSpring Massasjebad, kan du lene deg tilbake i trygg forvissning om at du har kjøpt det beste massasjebadet som finnes. HotSpring er markedsleder innen massasje, design og energisparing, og har hele åtte ganger blitt kåret til beste kjøp av verdens størst forbrukerorganisasjon.

Hvorfor velge HotSpring?

Vedlikeholdsfritt karmateriale

HotSpring er det eneste på markedet som har garanti mot misfarging. Ingen andre bruker et så avansert og solid materiale. Fordi karet er laget av Aristech Acrylic® USA, som tåler godt kjemikalier, bakterier, kulde, varme og UV-stråling – faktisk vil overflaten aldri gulne eller blekne.

Hot Spring Massasjebad

Unikt rensesystem

FreshWater saltvanns rensesystem er unikt, og det første i sitt slag som eliminerer alle bekymringer med tanke på rent og klart vann i spabadet. Tredimensjonale keramiske filtre godkjent for oppvaskmaskin. Du sparer store utgifter, kjemikalier og unødig vannbytte på at HotSpring Highlife-bad har markedets kraftigste saltvannsrensesystem og 3-5 keramiske filtre hvor alt vann alltid renses 100%.

Lokkløftere

Til det medfølgende kraftige ASTM- klassifiserte lokket finnes det flere versjoner lokkløftere, både manuelle, hydrauliske og elektriske.

Hot Spring Massasjebad

Trådløst kontroll panel

For at du enkelt skal ha full kontroll er det viktig med et utvendig panel som forteller deg at alt er OK uten at du må ut og løfte på lokket. Avansert elektronikk sørger for fullstendig oversikt og styring uten at du må foreta kompliserte programmeringer. I Highlife serien har alle bad trådløse kontroll panel. Enklere blir det ikke!

Hot Spring Massasjebad

Fullisolerte bad

HotSpring er alene om å bruke FibreCore og 12-punds polyertan fullisjolasjon som er ti ganger så isolerende som normal husisolasjon. Strømforbruket blir dermed under norske forhold ikke mer en ca.180 kwt per månded ved konstant 39°C. 

Hot Spring Massasjebad

Vedlikeholdsfritt utvendig panel

Alle badene er vedlikeholdsfrie utvendig og er laget av komposittmaterialer. Du trenger ikke male eller vedlikeholde på noen måte som mange andre produsenter må.