Massasje i hver eneste boble!

Våre massasjebad fungerer som hendene til en erfaren massør – velgjørende, intenst og herlig. Alle våre dyser er justerbare for å gi den rette fornemmelsen – fra kraftig oppkvikkende til varsomt og lindrende.

Moto Massasje® dyse

Forestill deg to varme vannstråler som sveiper langs hele ryggen din og lindrer overarbeidede muskler, mens den løser opp alle de små spenningsknutene. Hvis du bare beveger deg lite grann, glir den varme strømmen lett over musklene på hver side av ryggraden – gir en nærmest medisinsk virkning for mange! Patentert av HotSpring. Se video!

Hot Spring Massasjebad

Roterende massasjedyser

HotSpring er det eneste på markedet som har garanti mot misfarging. Ingen andre bruker et så avansert og solid materiale. Fordi karet er laget av slagfast homogent termoplykarbonat, Endurol, som tåler så godt som alt av kjemikalier, bakterier, kulde, varme og UV-stråling – faktisk vil overflaten aldri gulne eller blekne.

Hot Spring Massasjebad

JetStream-dyse

Vil du for smerter i korsryg­gen ha en ekstra kraftig massasje, så skal du prøve vår Jet­Stream-dyse. Det er en ekstra kraftig, eks­tremt oppkvikkende og retningsbestemt virvel­stråle. Tre ganger så kraftig som en normal massasjestråle. Tre ganger så kraftig som en normal massasjestråle. Med JetStream oppnår du meget raskt lindring.

Hot Spring Massasjebad

Quartet-nakkemassasje

Stress og spenninger i kroppen forsvinner når de fire Precision-dysene, som er plas­sert over hver Moto-Mas­sage-enhet masserer na­kke og skuldre – som et par myke hender.

Hot Spring Massasjebad

Soothing Stream dyse

Den patenterte soothingStream roterende og punktbestemte dysen gir deg den beste nakkemassasjen uten støyen og vannspruten som vanligvis forbindes med vannstråler plassert over kantoverflaten. Denne enheten er unik og hemmeligheten er et sett roterende punktbestemte dyser plassert under en plate som slipper ut strålen slik at du løser opp spente nakkemuskler.

Hot Spring Massasjebad

JetCluster-systemet

Vårt eksklusive JetCluster-system ble utviklet spesielt for å gi massasje til de enkelte muskelgruppene over hele ryggen. Ti presisjonsdyser masserer ryggen og nakken mykt, men grundig, slik en god massør ville ha gjort det. De etterlater en følelse som er både myk og dyptvirkende.

Hot Spring Massasjebad

Punktbestemte dyser

Disse dysene, som er kraftige, kan stilles inn i ulike retninger og er kon­struert slik at vannstrålen blir mest mulig effektiv. Et must når man vil ha en dyp og punktbestemt massasje., kraften kan justeres trinnløst slik at de passer for enhver persons smak.

Hot Spring Massasjebad

FootWell-sytem

Etter en lang arbeidsdag er det ingenting som føles så forfriskende som en FootWell-massasje. Mens andre massasjebad vanligvis er utstyrt minidyser for føttene, benytter FootWell-systemet seg av den meget kraftige JetStream-strålen. Den er så kraftig at den ikke bare gir eksepsjonell god fotmassasje, men også en god massasje av muskulaturen i legger og lår.