Vår historie

Derfor valgte han HotSpring

Knut Giæver har drevet HotSpring Massasjebad i Norge i over 20 år, og besøkte en rekke messer og fabrikker før han bestemte seg for hvilke produkter han ønsket å selge.

– Det som overrasket meg mest, var at kun et fåtall av produsentene kunne vise til produkter som tåler vårt skandinaviske klima, forteller Knut, som selv er elektriker.

Til slutt falt altså valget på den amerikanske produsenten HotSpring. Et godt valg, skulle det vise seg, siden de nå har vært en markedsledende aktør innen spa-bad i Norge i over 20 år. I dag har de butikk og showrom på Høvik utenfor Oslo, i Bergen, Trondheim og Kirkenes.

Et av markedets laveste strømforbruk

Knut Giever kan stolt fortelle at et av HotSpring sine spa-bad ble testet av Exponent Inc., en ledende, uavhengig forsknings- og teknisk dokumentasjonsinstitusjon. Resultatet viste et årlig strømforbruk på 2400 kroner. En tilsynelatende likt massasjebad fra en annen produsent hadde en strømkostnad på hele 14 000 kroner i året!

Massasjebad-opplevelsen du ønsker deg

Hos HotSpring er vårt største ønske å gi deg den absolutt beste SPA- og massasjebad- opplevelsen du kan oppnå som eier.

Vi forstår at valg av leverandør er like viktig som valget av selve massasjebadet. Dette fordi å eie et massasjebad betyr et både langvarig forhold med produsenten så vel som til den lokale forhandleren. HotSpring hedrer dette forholdet ved å utstede hvert eneste massasjebad med beskyttelse i form av en solid garanti. Vi tilbyr trygghet ved å levere den beste service og support over hele Norge.

Vår integritet og styrke.
På HotSpring har vi en kultur for integritet som reflekterer vår forpliktelse til kvalitet og til å betjene våre kunder. Vi har vært markedsledende på kvalitet, hygiene og strømsparing i over 45 år og er verdens største merkevare av massasjebad. HotSpring Massasjebad AS leverer bad fra Watkins i USA og er en del av Masco Corporation. Sistnevnte er et anerkjent Fortune 500-selskap.

Vår satsing på kvalitet.
Vi er opptatt av å lage verdens beste massasjebad. Avansert ingeniørkunst og innovasjon gjør HotSpring uovertruffen i kvalitet og energieffektivitet. Vi er forpliktet til å sikre at våre massasjebad er enkle i bruk og vedlikehold. Vi setter standarden for å være energieffektive og miljøvennlige. Vår Highlife NXT serie er utformet av BMW DesignWorks.

Velkommen til en boblende verden av glede, helse og velvære!

Les om oss i VG her