Utviklet for norske forhold

Isolasjon for norske forhold

12 punds Polyuretanisolasjon med lukkede celler. HotSpring er alene om å bruke denne påkostede isolasjonen som er ti ganger mer effektiv enn normal husisolasjon. Strømforbruket til HotSpring er flere ganger lavere enn andre produsenter*.
*Andre produsenter ligger på et strømforbruk som er 2-7 ganger så høyt. Forlang å få en skriftlig garanti på strømforbruket.

Hot Spring Massasjebad
Hot Spring Massasjebad

Isolasjon som sparer deg titusener

HotSpring har det laveste dokumenterte strømforbruket i bransjen, faktisk 2-5 ganger så lavt som de fleste andre massasjebad. Vi er alene om å bruke en påkostet 12-punds polyuretan-isolasjon som er ti ganger så isolerende som normal husisolasjon. Over årene sparer du faktisk flere titusener i forhold til andre massasjebad. Vi er eneste produsent som kan garantere et så lavt el-forbruk.

Varmeelement No-Fault 3000

Varmeelementet er den delen i ett massasjebad som er mest utsatt for slitasje. Ulik alle andre er varmeelementet i den patenterte No-Fault 3000 støpt inn i en aluminiumsblokk som vannet går gjennom. Det vil si at vannet aldri kommer i direkte kontakt med varmeelementet, derfor har No-Fault 3000 fem års garanti uten forbehold på alle Limelight og Highlife modeller. No-Fault 3000 er godkjent for saltvannsbruk.

Hot Spring Massasjebad

Industriens kraftigste filteranlegg

HotSpring har med sin 100% filtrering, sitt høykapasitets Ozon- og Sølvionsystem det kraftigste rensesystem på markedet. Det finnes kun 6 massasjebad i verden som alltid renser alt vann 100% – alle fra HotSpring sin Highlife NXT serie. Det oppnår vi ved å ha hele 3, 4 eller 5 volumfilter med separate vann- inntak. Det er derfor HotSpring er velkjent for å ha en bedre hygiene enn andre tilsvarende massasjebad.