Chilltubs

Chill tub Kuldebad

Gir rask restitusjon etter trening
og bedre helse !

Gir rask restitusjon og bedre helse !

Isbading har lenge vært kjent for sine helsemessige fordeler når det gjelder å stimulere blodsirkulasjonen i kroppen. Når kuldebad brukes etter trening har det svært positive effekt på fysisk og mental helse.
Det kalde vannet øker oksygentilførselen, vedlikeholder og bygger opp muskelmasse, gir rask restitusjon og gjør at du ikke føler deg sliten dagen etter trening.   –   Du føler deg frisk, blir klartenkt og får en god følelse som varer lenge.

Isbading har lenge vært kjent for sine helsemessige fordeler når det gjelder å stimulere blodsirkulasjonen i kroppen. Når kuldebad brukes etter trening har det svært positive effekt på fysisk og mental helse. Det kalde vannet øker oksygen-tilførselen, vedlikeholder og bygger opp muskelmasse,
gir rask restitusjon og gjør at du ikke føler deg sliten dagen etter trening.   –   Du føler deg frisk, blir klartenkt og får en god følelse som varer lenge. 

Bad varmt eller kaldt - Sommer som Vinter!

Bad varmt eller kaldt
- Sommer som Vinter!

Chill tub tåler alt av vær vind, vanntemperatur kan stilles inn varmt eller kaldt, fra 3 til 40°C. Mange har de kalde om sommeren og varme om vinteren, eller vis versa. En Chill tub spa tar veldig liten plass, er godt isolert, går gjennom de fleste døråpninger og kan enkelt settes inn på et baderom eller en liten terrasse. Badene krever ingen montering, alt er ferdig. Fyll vann med hageslangen, koble støpselet til, badet er Plug and Play – elektriker er ikke nødvendig. Badene har kraftig renseanlegg med Ozon og klorfritt Ag+® system.

Vann byttes kun to ganger i året!

–  Enklere blir det ikke –

Chill tub Lite - 75 x 180 cm

Design uten navn 2024 03 08T111742.741

NÅ 49.900

Veil. 69.900

Chill Tub Lite er kompakt, lite og enkel å plassere selv på de minste balkonger (75×180 cm). Med sin høye kvalitet og strømlinjeformede design ser den bra ut inne og ute.
Mange har Chill tub kalde om sommeren og varme om vinteren, temperaturen er justerbar fra 3°C til 40°C.

PASSER INNE OG UTE,
OGSÅ PÅ SMÅ TERRASSER

Chill tub Stainless - 73 x 180 cm

Underoverskrift 2

NÅ 69.900

Veil. 89.900

Chill tub Stainless, enkel å plassere (73×180 cm), laget i rustfritt stål for med et eksklusivt utseende. Passet godt både inne og utendørs med sitt stilrene design, temperaturen kan justeres fra 3°C til 40°C slik at du kan benytte deg av både kuldevanns- og varmvannsterapi året rundt. 

PASSER INNE OG UTE,
OGSÅ PÅ SMÅ TERRASSER

Chill tub Pro med WiFi - 110 x 216 cm

Underoverskrift 3

NÅ 89.900

Veil. 99.900

Designet for eliteutøvere og treningsentusiaster, samt de som søker den ultimate restitusjonsopplevelsen. Chill tub Pro åpner for at du som bor i leilighet med liten balkong kan ha både varmt spabad og kaldt isbad utendørs, hele året. Fra fordelene med kromoterapi til dyser som sirkulerer vannet for å eliminere termisk barrierer, vil du ikke bli skuffet. Den romslige Chill tubs Pro er designet for å levere høy ytelse og stil. Sett temperaturen så lavt som 3 grader og så høyt som 40 grader.

PASSER INNE OG UTE,
OGSÅ PÅ SMÅ TERRASSER

Isbading gir bedre helse og rask restitusjon etter trening

Når kroppen blir utsatt for kaldt vann under isbading, reagerer den ved å innsnevre blodårene gjennom en prosess som kalles vasokonstriksjon. Dette fører til at blodet flyter tilbake til de indre organene for å opprettholde kroppstemperaturen. Når du går opp av det kalde vannet, skjer det motsatte: blodårene utvider seg igjen, og det økte blodvolumet strømmer tilbake til musklene.

Denne svingningen mellom vasokonstriksjon og vasodilatasjon har en betydelig innvirkning på sirkulasjonssystemet. Den økte blodstrømmen som følger med vasodilatasjon, bidrar til å fjerne avfallsstoffer og melkesyre som har samlet seg opp i musklene under trening. Dette reduserer muskelsårhet og øker restitusjonshastigheten etter intensiv trening.

I tillegg til å forbedre sirkulasjon har isbading også ha andre gunstige effekter på kroppen. Isbading bidrar til å redusere betennelse, lindrer smerte og forbedre kvalitet på søvn. Friskheten du føler i hele kroppen etter en isbadingsøkt kjenner godt, gir økt energi og bidrar til å redusere stress.

For å oppnå maksimale fordeler fra isbading, er det viktig å utføre det riktig. Gradvis eksponering for kaldt vann og korte økter er nøkkelen, spesielt for nybegynnere. Det anbefales også å kombinere isbading med andre restitusjonsmetoder, som dynamisk tøying og strekking, lett mosjon og godt væskeinntak. 

Økningen i blodstrømmen har betydelige fordeler for restitusjon etter trening, inkludert reduksjon av muskelsmerter og forbedret oksygentilførsel til musklene. Med riktig tilnærming er isbading et meget verdifullt verktøy for de som driver mye med sport. 

Kaldtsvannsterapi gir mentale og fysiske helsefremmende fordeler. Bedrer søvnløshet, lindrer muskelsmerter og øker kroppens evne til å restituere.
Vi er importør av Chilltubs som er det fremste du finner på markedet, med sin gode kvalitet, isolasjon og enkelhet i bruk. Chilltubs kan justeres fra 3 til 40 grader og kan dermed brukes som spabad om vinteren og isbad på sommeren.

Unike helse fordeler

image004

Mindre muskelsmerter

Isbading øker blodsirkulasjonen i kroppen som bidrar til økt oksygentilførsel til musklene. Dette gjør at du raskere restituerer etter trening samtidig som det bidrar til å redusere muskelsmerter.

Sterkere immunforsvar

Ved å isbade øker du aktiviteten i kroppens immunforsvar som igjen kan bidra til å bli bli kvitt infeksjoner og sykdom.
image003 scaled