Unngå kostbare feil når du velger massasjebad

Bilde av HotSpring Massasjebad

Å kjenne til forskjellen på de ulike leverandørene og modellene de tilbyr er utrolig viktig. At du som konsument undersøker nøye og ikke stoler blindt på selgeren er det som er helt avgjørende for hvor vellykket ditt eierskap til massasjebadet vil bli. For klart det er herlig å bade, og å kunne gjøre det ute året rundt – hvilken luksus. Et massasjebad tilbyr varmt vann som øker blodsirkulasjonen, minsker stress, gir god massasje og en fantastisk avkobling fra alle hverdagens gjøremål. Da er det viktig at alt fungerer så man slipper å jobbe med vedlikehold og være urolig for at noe skal gå i stykker.

Stor forskjell i kvalitet, avhengig av leverandør
Et massasjebad plasseres utendørs og må takle alle temperaturendringer vi har i vårt skandinaviske klima. At produktet er fullisolert og sertifisert av ISO 9001 eller annen uavhenging institusjon for kvalitetskontroll er noe av det første du som kjøper bør forsikre deg om, uansett hvilken prisklasse du ser på. Da kan du være på sikker på at badet ikke utsettes for fryseskader selv når temperaturen er ned mot 20-30 minusgrader. God isolasjon forhindrer også støy, gir god beskyttelse og høyere sikkerhet for koblinger og rør.


Uavhengige tester
Få skriftlige garantier og uavhengig testing på strømforbruket. En slik test er utført av Exponent Inc., en ledende, uavhengig institusjon innen vitenskapelig testing og teknisk dokumentasjon.

Strømforbruket kan skille med opptil 700 prosent!
Badet fra HotSpring som ble testet hadde et årlig strømforbruk på 2 400 kroner. Et utvendig likt spabad, med en helt annen isolering, fra en annen produsent hadde et forbruk på hele 14 000 kroner per år. – Resultatet gjør at HotSpring kan garantere det laveste strømforbruket i bransjen, i gjennomsnitt 2–4 ganger lavere enn konkurrentene.

Verdensnyhet!
Slutt å bruke tid på krevende vannkjemi. HotSpring lanserer FreshWater automatisk rensesystem med anodestaver som byttes kun tre ganger per år. – Veldig enkelt i forhold til daglig og ukentlig vannkjemi. 

Trygghet
Når du eier et HotSpring Massasjebad, kan du lene deg tilbake i trygg forvissning om at du har kjøpt det beste massasjebadet som finnes. 1,5 millioner kunder har valgt HotSpring før deg, de tar ikke feil. HotSpring er markedsleder innen massasje, design og energisparing og har hele åtte ganger blitt kåret til beste kjøp av verdens størst forbrukerorganisasjon, Consumer’s Digest.
Denne teksten er utarbeidet av våre innholdspartnere fra WritingMetier.
FÅ PRISTILBUD
AVTAL
PRØVEBADING
AVTAL BEFARING
LAST NED KATALOG

Hvilken situasjon beskriver deg best?

Velg en

Vi kan hjelpe deg!
Hvor mange seter vil du ha i massasjebadet ditt?

Velg en:

Spørsmål 1 av 5

Hvilke to funksjoner er viktigst for deg?

Velg to svar:

Spørsmål 2 av 5

Ønsker du liggesete?

Velg en:

Spørsmål 3 av 5

Hvilken modell er du interessert i?

Velg en:

Spørsmål 4 av 5

Takk!
Valg av massasjebad er en stor avgjørelse. Ta kontakt med en forhandler som kan hjelpe deg!

* Obligatorisk felt

loading
  • Fornavn
  • Etternavn
  • Epost adresse
  • Telefon nummer
  • Postnummer og sted

Takk!
Valg av massasjebad er en stor avgjørelse. Ta kontakt med en forhandler som kan hjelpe deg!

* Obligatoriske felt

loading
  • Navn
  • Etternavn
  • Epost adresse
  • Telefon nummer
  • Postnummer og sted