Massasjebad

Våre massasjebad fungerer som hendene til en erfaren massør - velgjørende, intenst og herlig. Alle våre dyser er justerbare for å gi den rette fornemmelsen - fra kraftig oppkvikkende til varsomt og lindrende.

Fra oppkvikkende til lindrende

HotSpring konstruerer og tilpasser sine egne dyser og rørsystemer slik at vanntilførselen optimeres. Resultatet er at hver dyse er kraftig nok til å gi en enestående massasje. Og med SmartJet® – systemet kan du selv finne den type massasje du ønsker. Ikke noe annet massasjebad har samme utvalg av unike spesialkonstruerte dyser som alle samspiller for å øke ditt velbehag og gi deg flest mulig massasjealternativer for et perfekt resultat. Den oppkvikkende varme vannstrømmen lindrer såre såre og overarbeidede muskler og øker forbrenningen.

Moto Massasje® Jet

Den mest kjente dyse bygd inn i et massasjebad!

Forestill deg en varm vannstråle som sveiper langs hele ryggen din og lindrer overarbeidede muskler, mens den løser opp alle de små spenningsknutene. Hvis du bare beveger deg lite grann, glir den varme strømmen lett over musklene på hver side av ryggraden – gir en nærmest medisinsk virkning for mange! Patentert av HotSpring.

Soothing Stream®-dyse

Hver enhet har sju dyser som sender ut store vannmengder som gir en soft ”Champagne” følelse. Plassert side om side bearbeider de varsomt skuldre og øvre del av ryggen.