Hvorfor velge HotSpring?

Ledende i verden – Først i Norden – 25 år i Norge

HotSpring en klasse for seg!

❯ Markedets laveste strømforbruk.

❯ 100% filtrering av alt vann.

❯ Eneste støyfrie massasjebad.

❯ Unike massasjefunksjoner.

❯ Fabrikkgodkjent for saltvann.

❯ 30 dager sikkerhet ved strømstans.

I tillegg får du også:

❯ Ledende design, finish og kvalitet

❯ Livslang levetid m/ISO sikring

❯ Ingen programmering el. serviceintervaller

❯ Pengene tilbake garanti

❯ Strømforbruk under 1200 kr/år

❯ Hotspring – en sikker investering i trivsel og velvære for deg og familien!

Bilde av HotSpring Massasjebad

Vedlikeholdsfritt karmateriale

HotSpring er det eneste på markedet som har garanti mot misfarging. Ingen andre bruker et så avansert og solid materiale. Fordi karet er laget av slagfast homgent termoplykarbonat, Endurol, som tåler så godt som alt av kjemikalier, bakterier, kulde, varme og UV-stråling – faktisk vil overflaten aldri gulne eller blekne.

Bilde av HotSpring Massasjebad

Enestående vannhygiene

Tredimensjonale keramiske filtre godkjent for oppvaskmaskin. Du sparer store utgifter, kjemikalier og unødig vannbytte på at HotSpring-bad har markedets kraftigste rensesystem, det eneste med CD Ozonsystem og 3-5 keramiske filtre hvor alt vann alltid renses 100%.

Bilde av HotSpring Massasjebad

Lokkløftere

Til det medfølgende kraftige ASTM- klassifiserte lokket finnes det flere versjoner lokkløftere, både manuelle, hydrauliske og elektriske.

Bilde av HotSpring Massasjebad

Brukervennlig elektronikk

For at du enkelt skal ha full kontroll er det viktig med et utvendig panel som forteller deg at alt er OK uten at du må ut og løfte på lokket. For enkelthets skyld, har vi også et innvendig panel til bruk når du sitter i badet. Avansert elektronikk sørger for fullstendig oversikt og styring uten at du må foreta kompliserte programmeringer.

Bilde av HotSpring Massasjebad

Isolasjon som sparer deg for for titusener

HotSpring er alene om å bruke denne FibreCore og 12-punds polyertan fullisjolasjon som er ti ganger så isolerende som normal husisolasjon. Strømforbruket blir dermed under norske forhold ikke mer en ca. 180 kwt per månded ved konstant 39°C . Ca. 2-4 ganger lavere enn konkurrentene

Bilde av HotSpring Massasjebad

Vedlikeholdsfritt utvendig panel

Vårt revulosjonerende og vedlikeholdsfrie Everwood-kabinett som kombinerer det naturlige treverkets varme og skjønnhet med polykarbonatets slitestyrke. Det verken sprekker eller flasser og eliminerer utvendig vedlikehold som andre massasjebad er avhengig av.