Spabad i verdensklasse

HotSpring sine spabad fungerer som hendene til en erfaren massør – velgjørende, intenst og herlig. HotSpring konstruerer og tilpasser sine egne dyser og rørsystemer slik at vanntilførselen optimeres.

Spabad med massasje

HotSpring spabad konstruerer og tilpasser sine egne dyser og rørsystemer slik at vanntilførselen optimeres. Resultatet er at hver dyse er kraftig nok til å gi en enestående massasje. Og med SmartJet® – systemet kan du selv finne den type massasje du ønsker. Ikke noe annet spabad har samme utvalg av unike spesialkonstruerte dyser, som alle samspiller for å øke ditt velbehag og gi deg flest mulig massasjealternativer for et perfekt resultat. Den oppkvikkende varme vannstrømmen lindrer såre og overarbeidede muskler og øker forbrenningen.

Bilder av dame som tar på vannet av et HotSpring Massasjebad

Alle våre spabad har FreshWater Automatisk Rensesystem

FreshWater Automatisk Rensesystem er unikt, og det første i sitt slag som eliminerer alle bekymringer med tanke på rent og klart vann i spabadet.
Med bare litt salt i vannet genererer systemet klor automatisk slik at tiden du bruker på å måle og tilsette kjemikalier minimeres.
FreshWater gjør vannkjemien enklere enn noensinne og fjerner all usikkerhet forbundet med vedlikehold av vannet. FreshWater er patentert.

Designet av BMW DesignWorks

Det mest enestående innen utendørs spabad. Framtidens design. Vår mest eksklusive serie med et nytt og flott utseende, designet av BMW DesignWorks. Trådløst touchpanel for enkel styring av funksjonene. Eneste bad i verden som filtrerer alt vann, også i massasjefunksjon, når du trenger det mest. Fantastisk LED-belysning.

HotSpring Hotspot Serien Massajebad

Våre mest populære spabad

Freeflow Happy

160 x 206 cm, 4 personer

Et dypt og romslig spabad, perfekt for hydroterapi. Spabadet er på tross av størrelsen svært lett, og enkelt å frakte.

Limelight Prism

231 x 280 cm, 7 personer

Markedets laveste strømforbruk – ISO 9001 sertifisert – Utviklet av BMWDesignWorks
Elegant, luksus, unikt og lydløst

Highlife Aria NXT sett fra siden

Highlife Aria NXT

221 x 221 cm, 5 personer

Utvendig design av BMW Design Group med fascinerende belysning. HotSpring NXT er etter vår mening de beste spabadene på det norske markedet.