Spabad i verdensklasse

En HotSpring fungerer som hendene til en erfaren massør – velgjørende, intenst og herlig. HotSpring konstruerer og tilpasser sine egne dyser og rørsystemer slik at vanntilførselen optimeres.

Spabad til din velværestund

Eier du et spabad fra HotSpring kan du når som helst senke deg ned i det varme vannet og nyte hydroterapi av beste kvalitet. Limelight- serien har flerfarget lys og vi har flere spabad med innebygget Bluetooth Stereo, slik at din velværestund kan nytes akkurat slik du ønsker hver eneste dag gjennom hele året.

HotSpring hele året

Våre spabad har livslang levetid og tidløst design. Vi bruker solide og vedlikeholdsfrie materialer innvendig og utvendig, samt frostvakt, og er perfekte for nordiske forhold.

Hos HotSpring kan du finne akkurat det badet som passer for deg.

Det trygge spabadet

HotSpring har svært strenge kontrollrutiner og er en av få spaprodusenter som har ISO 9001-sertifisering. Denne sertifiseringen forutsetter et system med god kvalitetssikring og samspill i både de individuelle prossessene og deres kombinasjoner. Det vil si at vi tar hvert enkelt spabad på alvor og ser hele tiden etter hvordan alle våre bad kan bli bedre.

HotSpring Hotspot Serien Massajebad

Våre mest populære valg

Freeflow Smile

160 x 206 cm, 4 personer

Et dypt og romslig spabad, perfekt for hydroterapi. Spabadet er på tross av størrelsen svært lett, og enkelt å frakte.

Limelight Prism

231 x 280 cm, 7 personer

Markedets laveste strømforbruk – ISO 9001 sertifisert – Utviklet av BMWDesignWorks
Elegant, luksus, unikt og lydløst

Boblebad Aria | Hotspring.no

Highlife Aria NXT

221 x 221 cm, 5 personer

Utvendig design av BMW Design Group med fascinerende belysning. HotSpring NXT er etter vår mening de beste spabadene på det norske markedet.