Utendørs massasjebad i verdensklasse

Vi har en lang historie med det beste innen utendørs massasjebad. Når du eier en HotSpring kan du lene deg tilbake i trygg forvissning om at du har det beste som finnes.

Massasjebad med lydløs og kontinuerlig filtrering 24 timer i døgnet

HotSpring har med sine erfaringer oppnådd et avansert rensesystem for massasjebad som gir krystallklart vann, helt lydløst 24 timer i døgnet. Filtreringen balanseres mellom de ulike filtrene og renser også i dybden, og returnerer vannet gjennom badets bunnventil. Slik har du hele tiden helt rent vann som du kan sitte i og nyte ditt massasjebad.

Bilde av HotSpring Massasjebad
Rensesystem for massasjebad | Hotspring.no

FreshWater Automatisk Rensesystem

FreshWater Automatisk Rensesystem er unikt, og det første i sitt slag som eliminerer alle bekymringer med tanke på rent og klart vann i jacuzzien.
Med bare litt salt i vannet genererer systemet klor automatisk slik at tiden du bruker på å måle og tilsette kjemikalier minimeres.
FreshWater gjør vannkjemien i massasjebadet enklere enn noensinne og fjerner all usikkerhet forbundet med vedlikehold av vannet. FreshWater er patentert.

Nyt akkurat slik du ønsker det!

HotSpring tilpasser sine egne dyser og rørsystemer slik at vanntilførselen optimeres. Våre massasjebad er de eneste med spesialkonstruerte dyser som gir deg akkurat den opplevelsen du ønsker, enten det er oppkvikkende eller lindrende. HotSprings massasjebad tilbyr både retningsstyrte og roterende dyser, samt presisjonsdyser for nakke, skuldre og føtter.

Bilde av HotSpring Massasjebad

Våre mest populære utendørs boblebad og massasjebad

Highlife Envoy NXT

231 x 236 cm, 5 personer

HotSpring er massasjebadenes ubestridte leder innen design, enøk, kvalitet og produktutvikling.
Verdens største forbrukerorganisasjon har hver eneste gang de har testet utendørs boblebad kåret HotSpring Massasjebad til beste kjøp.

Limelight Flair

213 x 213 cm, 6 personer

Hvis tidsbesparelser, lave driftsutgifter og ukomplisert bruk er viktig for deg,
så er dette badet! Limelight er et utendørs massasjebad som sparer både tid og driftskostnader.

Highlife Grandee NXT sett fra siden

Highlife Grandee NXT

231 x 254 cm, 7 personer

Grandee NXT boblebad har med sin åpne og romslige konstruksjon mer enn nok plass til en gruppe på syv. Med de doble Moto-Massage®– dysene kan to personer samtidig få en velgjørende ryggmassasje.