Utendørs massasjebad (jacuzzi) i verdensklasse

Vi har en lang historie med det beste innen utendørs jacuzzi. Når du eier et jacuzzi fra HotSpring kan du lene deg tilbake i trygg forvissning om at du har det beste utendørs boblebad som finnes.

Jacuzzi med lydløs og kontinuerlig filtrering 24 timer i døgnet

Separat massasje- og sirkulasjonspumpe gir langt bedre økonomi, mindre slitasje, bedre rensing og mindre støy. Silent Flo sirkulasjonspumpe er lydløs og gir kontinuerlig filtrering 24 timer i døgnet. Wavemaster jetpumpen sørger for at badene har markedets største vannvolum og dysetrykk, hele 20 psi.

Bilde av HotSpring Massasjebad
Bilder av dame som tar på vannet av et HotSpring Massasjebad

FreshWater Automatisk Rensesystem

FreshWater Automatisk Rensesystem er unikt, og det første i sitt slag som eliminerer alle bekymringer med tanke på rent og klart vann i jacuzzien.
Med bare litt salt i vannet genererer systemet klor automatisk slik at tiden du bruker på å måle og tilsette kjemikalier minimeres.
FreshWater gjør vannkjemien enklere enn noensinne og fjerner all usikkerhet forbundet med vedlikehold av vannet. FreshWater er patentert.

Jacuzzi med balansert filtrering

For å sikre at vannet ikke går utenom filtret i renseprosessen, er størrelsen på filtret nøye tilpasset kapasiteten til de forskjellige pumpene i jacuzzien. For å komplettere renseprosessen har HotSpring® en anordning som sørger for å lede partikler på overflaten inn i filterseksjonen, og dermed forhindrer tilbakeføring av overflatepartiklene.

Bilde av HotSpring Massasjebad

Våre mest populære jacuzzi

Highlife Envoy NXT

231 x 236 cm, 5 personer

HotSpring er jacuzzis ubestridte leder innen design, enøk, kvalitet og produktutvikling.
Verdens største forbrukerorganisasjon har hver eneste gang de har testet jacuzzi kåret HotSpring til beste kjøp.

Limelight Flair sett på siden

Limelight Flair

213 x 213 cm, 6 personer

Hvis tidsbesparelser, lave driftsutgifter og ukomplisert bruk er viktig for deg,
så er denne jacuzzien!

Highlife Grandee NXT sett fra siden

Highlife Grandee NXT

231 x 254 cm, 7 personer

Grandee har med sin åpne og romslige konstruksjon mer enn nok plass til en gruppe på syv. Med de doble Moto-Massage®– dysene kan to personer samtidig få en velgjørende ryggmassasje.