HotSpring boblebad

Det mest enestående innen utendørs boblebad. Vi har bad til enhver uteplass, fra terassen ved hagen til den mindre uteplassen i en leilighet.

Utendørs Boblebad til enhver anledning

Vår mest eksklusive utendørs boblebad serie Highlife NXT er designet av BMW DesignWorks, og byr på et nytt og flott utseende, samt trådløst touchpanel for enkel styring.

Limelight-serien byr på flerfarget LED-belysning for terapi så vel som god stemning, og med Bluetooth Stereo kan du nyte ditt HotSpring boblebad året rundt til musikk.

Hotsprings gode priser | Boblebad | Hotspring.no
Lydløs filtrering for ditt boblebad

Lydløs filtrering

HotSprings spabad har separat massasje og sirkulasjonspumpe, noe som gir blant annet bedre rensing og mindre støy, og du kan uforstyrret tilbringe kvelden med gode venner og familie. Silent Flo sirkulasjonspumpe er lydløs og gir kontinuerlig filtrering døgnet rundt. Akkurat slik et boblebad burde ha.

Hvorfor velge HotSpring Boblebad?

HotSprings boblebad er perfekte i nordiske forhold, enten du har en hytte ved vannet i Norge eller i de svenske skoger

Lydløs filtrering for ditt boblebad

Våre mest populære utendørs boblebad

Boblebad Ute | Freeflow

Freeflow Premier Family

221 x 196 cm, 7 personer

Denne boblebad modellen har en kombinasjon av terapiseter, inkludert fire premium seter, tre fleksible sitteområder og vannfallsfunksjon..

Highlife Jetsetter | Utendørs bad

Highlife Jetsetter NXT

165 x 213 cm, 3 personer

Jetsetter er et perfekt boblebad for den som ønsker det beste, men har begrenset plass. Liggesetet har en Moto-Massasje-dyse for ryggen, dyser for nakke og skuldre samt en Footstream-dyse for føttene.

Boblebad Aria | Hotspring.no

Highlife Envoy NXT

231 x 236 cm, 5 personer

Envoy NXT boblebad gir enestående ytelse med 52 dyser inkludert MotoMassage®DX-dysen og to massasjepumper med 5,2 hk. Den har et behagelig liggesete og en liggestol med håndledds- og bendyser som lindrer og forfrisker.

Er du klar for å nyte livet?

Å velge utendørs boblebad er å bestemme seg for å leve bedre. Vi har skapt opplevelser i over 25 år med verdensledende produkter. Her kan du velge sikker kvalitet som varer. 

Følelsen av å slappe av med et bad etter jobb eller trening, er noe unikt. Som regel må man reise bort eller dra et stykke unna sitt hjem for å kunne nyte noe slikt. Men når man tar steget videre og bringer den følelsen med seg hjem, så opplever man en luksus uten like.

Spørsmålet om man skal kjøpe, ligger i svaret om at det handler om velvære og komfort. 

Hvorfor kjøpe boblebad?