HotSpring boblebad

Velvære, avslapning for både kropp og sjel, restitusjon etter jobb og trening og ikke minst måten det knytter familie og venner sammen, er noen av de mange gledene det gir å eie et utendørs boblebad.

Utviklet for norsk klima

HotSpring er alene om å bruke denne påkostede isolasjonen som er ti ganger mer effektiv enn normal husisolasjon. Strømforbruket til HotSpring boblebad er flere ganger lavere enn andre produsenter*.

*Andre produsenter ligger på et strømforbruk som er 2-7 ganger så høyt. Forlang å få en skriftlig garanti på strømforbruket.

Bilde av HotSpring Massasjebad
Bilde av HotSpring Massasjebad

Lydløs filtrering

Det er kun i et HotSpring® Massasjebad at alt vann filtreres lydløst hele tiden uten støyende rensesykluser. Det gir helt rent og krystallklart vann med mindre jobb enn i andre tilsvarende boblebad.

Det Tri-X™-tredimensjonale filteret sikrer at all vann går gjennom filtrene. Fordi det filtrerer i dybden istedenfor på overflaten, filtrerer det dobbelt så mange liter pr. m2 enn andre filtre. Levetiden er også dobbelt så lang som for vanlige filtre!

Trygghet med Hotspring boblebad

Når du eier et HotSpring boblebad, kan du slappe av i trygg forvissning om at du har kjøpt det beste spabadet som finnes. HotSpring har svært strenge kontrollrutiner og er en av få spaprodusenter som har ISO 9001-sertifisering. Du sparer store daglige driftsutgifter ved å velge HotSpring. Over årene blir det faktisk femsifrede beløp.

Bilde av HotSpring Massasjebad

Våre mest populære  utendørs boblebad

Freeflow Premier Family

221 x 196 cm, 7 personer

Denne boblebad-modellen har en kombinasjon av terapiseter, inkludert fire premium seter, tre fleksible sitteområder og vannfallsfunksjon..

Highlife Jetsetter NXT sett fra siden

Highlife Jetsetter NXT

165 x 213 cm, 3 personer

Jetsetter er et perfekt boblebad for den som ønsker det beste, men har begrenset plass. Liggesetet har en Moto-Massasje-dyse for ryggen, dyser for nakke og skuldre samt en Footstream-dyse for føttene.

Highlife Aria NXT sett fra siden

Highlife Envoy NXT

231 x 236 cm, 5 personer

Envoy NXT boblebad gir enestående ytelse med 52 dyser inkludert MotoMassage®DX-dysen og to massasjepumper med 5,2 hk. Den har et behagelig liggesete og en liggestol med håndledds- og bendyser som lindrer og forfrisker.