HotSpring boblebad

Det mest enestående innen utendørs boblebad. Vi har bad til enhver uteplass, fra terassen ved hagen til den mindre uteplassen i en leilighet.

Boblebad til enhver anledning

Vår mest eksklusive serie Highlife NXT er designet av BMW DesignWorks, og byr på et nytt og flott utseende, samt trådløst touchpanel for enkel styring.

Limelight-serien byr på flerfarget LED-belysning for terapi så vel som god stemning, og med Bluetooth Stereo kan du nyte boblebadet året rundt til musikk.

Bilde av HotSpring Massasjebad
Bilde av HotSpring Massasjebad

Lydløs filtrering

HotSprings spabad har separat massasje og sirkulasjonspumpe, noe som gir blant annet bedre rensing og mindre støy, og du kan uforstyrret tilbringe kvelden med gode venner og familie. Silent Flo sirkulasjonspumpe er lydløs og gir kontinuerlig filtrering døgnet rundt.

Hvorfor velge HotSpring?

HotSprings boblebad er perfekte i nordiske forhold, enten du har en hytte ved vannet i Norge eller i de svenske skoger

Bilde av HotSpring Massasjebad

Våre mest populære  utendørs boblebad

Freeflow Premier Family

221 x 196 cm, 7 personer

Denne boblebad-modellen har en kombinasjon av terapiseter, inkludert fire premium seter, tre fleksible sitteområder og vannfallsfunksjon..

Highlife Jetsetter NXT sett fra siden

Highlife Jetsetter NXT

165 x 213 cm, 3 personer

Jetsetter er et perfekt boblebad for den som ønsker det beste, men har begrenset plass. Liggesetet har en Moto-Massasje-dyse for ryggen, dyser for nakke og skuldre samt en Footstream-dyse for føttene.

Highlife Aria NXT sett fra siden

Highlife Envoy NXT

231 x 236 cm, 5 personer

Envoy NXT boblebad gir enestående ytelse med 52 dyser inkludert MotoMassage®DX-dysen og to massasjepumper med 5,2 hk. Den har et behagelig liggesete og en liggestol med håndledds- og bendyser som lindrer og forfrisker.