Automatisk sanitasjonssystem

ACE automatisk sanitasjonssystem har revolusjonert spa-industrien. En diamant elektrode spalter vannmolekylene til aktivt oksygen som er den mest effektive vannrenser i naturen.

Et rent og komfortabelt spa

Tilbring mindre tid på å opprettholde massasjebadet ditt, og nyt bedre vann. Bare tilgjengelig på Highlife® og Limelight® kolleksjonen. Massasjebadene bruker det eksklusive ACE Salt Water System en patentert diamantelektrode som automatisk genererer klor og andre rengjøringsmidler. ACE-systemet holder massasjebad-vannet glitrende og silkeaktig mykt, noe som reduserer tørr hud og irritert øyne forbundet med tradisjonell vannpleie.

Hvordan fungerer det?

Glem tørr hud, irritert øyne eller klor lukt. Ved hjelp av patenterte diamantteknologi eliminerer bare ACE-systemet forurensninger som påvirker vannkvaliteten. Med silkeaktig mykt spa-vann som ser ut, føles og lukter så bra, vil du bruke spaet oftere. Se denne korte videoen om hvordan ACE Salt Water-systemet fungerer

Livslang glede

Velger du et HotSpring®-massasjebad, garanterer vi årevis med problemfri bruk. Når du tenker på alle de behagelige og nyttige fordelene ved å ha et HotSpring®-massasjebad, vil du komme fram til at det er en av de beste investeringene du kan gjøre i din egen helse og velvære. Watkins Manufacturing fremstiller kun førsteklasses produkter som vi står fullt og helt inne for, slik det fremgår av våre internasjonale garantier. Vi gir deg et kvalitetsløfte du virkelig kan stole på.