Velkommen til HotSpring

Det ypperste innen utendørs massasjebad!

Ledende i verden – Først i Norden – 20 år i Norge

NXT - Next Generation Spa

Vårt mest eksklusive serie, designet av BMW DesignWorks er den fantastiske nye Highlife Collection NXT-spaene fremtiden for massasjebaddesign. Gjennom innovativ teknologi tilbyr de en helt ny utvendig design – i motsetning til alt annet du finner. Badene har trådløst touchpanel, standard ACE saltvannsystem m/diamant teknologi, m.m

En bedre hverdag

Velvære, avslapning for både kropp og sjel, restitusjon etter jobb og trening og ikke minst måten det knytter familie og venner sammen, er noen av de mange gledene det gir å eie et bad fra HotSpring. Dette gjør det til et sterkt vanedannende produkt.

Skap ditt eget vannparadis

Bad ute hele året til minimale kostnader

Uslåelig på hygiene. 100% filtrering av alt vann

En sikker investering i trivsel og velvære for deg og dine nærmeste

Eksklusive jets, bedre massasje

Vi designer våre massasjebad for den aller beste massasjeopplevelsen. Våre innovative, patenterte jets er designet for bestemte muskelgrupper, og leverer kraftige vannstrømmer som du kan tilpasse til ønsket trykk. I tillegg reduserer vårt SmartJet®-system energikostnader ved å ikke bruke mer strøm enn du virkelig trenger.

Verdens mest solgte utebad. HotSpring er i en klasse for seg!

Kvalitet, innovasjon og trygghet er nøkkelordene når du kjøper et massasjebad fra HotSpring. Kvaliteten har det aldri vært noen tvil om. Hver eneste gang våre bad har blitt testet har HotSpring® gjort det meget bra. Hva gjelder utvikling er også HotSpring alltid i forkant med design, vannkvalitet, energiforbruk og vedlikehold. HotSpring er et fullforsikret selskap, har 2-5 års garanti på alle modeller og 20 års garanti på leveranse av reservedeler. Det er trygghet!