HotSpring Massasjebad - Bestill katalog - de beste utendørs boblebadene på spabad markedet - massasjebad, utebad, utendørs bad, spa, spabad, badestamp, hottub
HotSpring Massasjebad - de beste utendørs boblebadene på spabad markedet - massasjebad, utebad, utendørs bad, spa, spabad, badestamp, hottub

Ace renseanlegg

ACE automatisk sanitasjonssystem har revolusjonert spa-industrien. En diamant elektrode spalter vannmolekylene til aktivt oksygen som er den mest effektive vannrenser i naturen.

Det er kun i et HotSpring® massasjebad at alt vann filtreres lydløst hele tiden uten støyende rensesykluser. Det gir helt rent og krystallklart vann med mindre jobb enn i andre tilsvarende bad, noe HotSpring® har oppnådd med et avansert rensesystem som består av flere hovedelementer:

- Sølvion- og CD Ozonsystem
- Kontinuerlig 100% filtrering av alt vann uten bypass
- Lydløs rensing av alt vannet hele 10-15 ganger pr. dag
- Flere volumfiltre som balanserer filtreringen mellom hverandre
- Flotørstyrt overflate-partikkelfjerner
- 100% filtrering av alt vann også når massasjepumpene er i gang

Det Tri-X™-tredimensjonale filteret sikrer at all vann går gjennom filtrene. Fordi det filtrerer i dyben istedenfor på overflaten, filtrerer det dobbelt så mange liter pr. m2 enn andre filtre. Levetiden er også dobbelt så lang som for vanlige filtre!

Lydløs kontinuerlig rensing

Sirkulasjonspumpen SilentFlo 5000® er en spesialtilpasset lydløs pumpe som kontinuerlig renser og filtrerer vannet i massasjebadet og returnerer det rene vannet til badets bunnventil. Slik har man alltid helt rent vann uten støyende rensesykluser som kan være plagsomt for deg og dine naboer. HotSpring og Tiger River er de eneste massasjebad på markedet uten støyende rensesykluser.

Avansert teknologi – enkelt å bruke

Det høyeffektive 3. generasjons FreshWater®III CD-ozonsystemet tilfører kontinuerlig millioner av små høykonsentrerte ozonbobler som effektivt nøytraliserer de bakterier de måtte komme i kontakt med. Dette systemet er vedlikeholdsfritt og langt mer effektivt enn de ordinære UV-ozon systemene.

Balansert filtrering

For å sikre at vannet ikke går utenom filtret i renseprosessen, er størrelsen på filtret nøye tilpasset kapasiteten til de forskjellige pumpene i massasjebadet. For å komplettere renseprosessen har HotSpring® en anordning som sørger for å lede partikler på overflaten inn i filterseksjonen, og dermed forhindrer tilbakeføring av overflatepartiklene.

Livslang glede

Velger du et HotSpring®-massasjebad, garanterer vi årevis med problemfri bruk. Når du tenker på alle de behagelige og nyttige fordelene ved å ha et HotSpring®-massasjebad, vil du komme fram til at det er en av de beste investeringene du kan gjøre i din egen helse og velvære. Watkins Manufacturing fremstiller kun førsteklasses produkter som vi står fullt og helt inne for, slik det fremgår av våre internasjonale garantier. Vi gir deg et kvalitetsløfte du virkelig kan stole på.

note

Vi bruker cookies. Det gjør at vi husker deg og dine valg på nettsiden vår.

OK